Cautare

61601 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 2010 dn1" (6.13 secunde)
Seful statului a plecat de pe Valea Prahovei, catre Bucuresti, la bordul unui elicopter, evitand astfel traficul infernal de pe DN 1. Aglomeratia de pe DN 1 nu a fost o problema pentru seful statului.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. ... Astfel, masina pe care o conducea a fost lovita din spate de un autoturism Mercedes, al carui sofer a fost ranit si transportat la un spital din Capitala, informeaza MEDIAFAX.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Sau altul nu a folosit faza mica pe DN1? ... La iesire din Ploiesti spre Tatarani exista doua benzi pe sens. ... La semafor, un taximetrist a coborat din masina si i-a inchis politistei portiera.
"Pe DN1 Bucuresti - Brasov, blocajele cele mai mari in trafic sunt in localitatea Busteni. Aceasta circulatie este ingreunata din doua motive:
Aglomeratia de pe Valea Prahovei le-a intins nervii unor soferi care s-au luat la bataie din cauza ca unul dintre ei nu ar fi acordat prioritate.
Un barbat a fost urmarit cu focuri de arma pe DN1 dupa ce refuzat sa opreasca la semnalul politistilor. Surse din ancheta spun ca barbatul si-a agresat unchiul, care avea un ordin de protectie impotriva sa.
Duminica trecuta, masina in care se afla Violeta Andrei, condusa de un tanar de 20 de ani, s-a rasturnat pe DN1, in localitatea Otopeni.
Soferul din Romania nu prea are multe de retinut in fiecare an:
Centrul Infotrafic anunta ca circulatia rutiera va fi deviata, intre Ploiesti si Brasov, in functie de categoria de greutate din care face parte vehiculul.
Imobilele se afla in proprietate privata si impiedica derularea lucrarilor de fluidizare a traficului pe drumul national (DN) 1 Bucuresti-Ploiesti.
A inceput aglomeratia pe DN1, in conditiile in care multi oameni care au sarbatorit Craciunul in statiunile de pe Valea Prahovei incep sa se intoarca acasa.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Stefan cel Mare catre DN1 circula cu viteza si ca s-a scufundat inainte de a iesi cineva. "Autorismul a rupt parapetii, a iesit de pe carosabil si s-a scufundat in lac.
Asta dupa ce duminica dimineata un brad a cazut peste o alta masina, pe DN1, in Azuga, ranind doua persoane si blocand complet traficul.
La momentul lansarii sale, in 1980, CNN a fost primul canal de stiri din lume cu program de 24 de ore. De atunci a continuat sa fie liderul pietei, furnizand cu promptitudine stiri unei audiente formate din milioane de telespectatori.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara. "Din acest moment suntem impreuna.
EURO 2016 este unul dintre evenimentele sportive ale anului, mult asteptate de suporteri din toata lumea. ... Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
google-analytics.com